nieuws

Beelden overvaller toprestaurant Dorset online

Restaurant

Beelden van een overvaller op toprestaurant Dorset in Borne staan op youtube. Het programma Onder de Loep van RTV Oost, een variant op Opsporing Verzocht, heeft ze gepubliceerd. Dorset is in de nacht van vrijdag 11 op zaterdag 12 januari overvallen.

Beelden overvaller toprestaurant Dorset online

In de nacht van de overval wilde de eigenaar van Dorset in Borne rond één uur ’s nachts naar huis. Toen hij eenmaal buiten was werd hij door twee mannen onder bedreiging van een vuurwapen weer mee naar binnen genomen. De twee overvallers, twee mannen die accentloos Nederlands spraken, namen hem mee naar zijn kantoor en doorzochten dat. Het aanwezige geld, de mobiele telefoon van de ondernemer en zijn pinpas werden meegenomen. Een van de overvallers is later gaan pinnen met deze pas bij verschillende banken en deze beelden zijn vastgelegd.

De beelden op Youtube waren maandag 11 februari al ruim 1200 keer bekeken. Mensen die in de nacht van de overval iets opvallends hebben gezien in de omgeving van het restaurant of de pinner op de beelden herkennen, worden verzocht de politie te bellen.

Dorset in Borne staat op nummer 99 in de Misset Horeca Superlijst van 2013. In deze ranglijst van restaurants tellen Michelin, Lekker, GaultMillau en Grootspraak mee voor de eindnotering.

Reageer op dit artikel