nieuws

Bie de Tantes roept horeca op Alpe d’HuZes-water te verkopen

Restaurant

De eigenaren van Herberg Bie de Tantes in Eys roepen alle horeca-ondernemers in Nederland op om van 1 maart tot begin juni geen gewoon water, maar Alpe d’HuZes-water te verkopen.

Bie de Tantes roept horeca op Alpe d’HuZes-water te verkopen

Bie de Tantes is Eys geeft zelf een voorzet door vanaf 1 maart tot begin juni flessen Alpe d’HuZes-water te verkopen. Deze kosten €2,50 per stuk. De opbrengst van dit water komt bij het Limburgse bedrijf ten goede aan het fietsteam A’DieJos uit Herten. Zij nemen deel aan de beklimming van de Alpe d’Hues om zo geld bijeen te brengen voor de strijd tegen kanker.
Navolging
‘Wij hopen dat onze actie in de rest van het land navolging zal vinden’, laat Moniek Krul, mede-eigenaar van Bie de Tantes weten. ‘Wij nemen dit initiatief omdat we Alpe d’HuZes een warm hart toe dragen. Daarnaast is het voor gasten en horeca-ondernemers in deze tijd met economische tegenwind, een niet te ingrijpende manier om toch bij te dragen aan het goede doel.’
Team
Ieder horecabedrijf kan meedoen door een team te zoeken dat deelneemt aan Alpe d’HuZes. De opbrengst van de wateractie kunnen horecabedrijven overmaken aan het door hun gesponsorde team.
Naast deze wateractie zijn er ook horecabedrijven die via benefietdiners of door zelf mee te doen Alpe d’HuZes steunen. Sterkok Ron Blaauw stapte zelf op de fiets voor dit goede doel.

Reageer op dit artikel