nieuws

Euregionale culinaire promotie met Facebook

Restaurant

Facebook gaat een belangrijke rol spelen bij het promoten van culinair toerisme in het gebied tussen Valkenburg en de Belgische steden Hasselt en Luik. Het sociale media-kanaal maakt onderdeel uit van de campagne ‘Bourgondisch genieten in het hart van Europa’.

Euregionale culinaire promotie met Facebook

De campagne is deze week gelanceerd door de gedeputeerden Twam Beurskens (Nederlands Limburg) en de Belgische collega’s Igor Philtjens (Belgisch Limburg) en Paul-Emile Mottard (Luik). Dat meldt HLN.be.

In het kader van de gemeenschappelijke promotiecampagne is onder meer de mobiele site m.hartvaneuropa.eu gelanceerd. Deze site moet bezoekers inspireren en activiteren. Verder is er een Facebook-pagina gelanceerd. Op www.facebook.com/theheartofeurope) wordt gemeld wat er op culinair vlak de komende tijd te doen is.

Reageer op dit artikel