nieuws

Gordon Ramsay onthult zijn kookgeheimen

Restaurant

De Britse televisie- en sterrenkok Gordon Ramsay onthult in zijn kookgeheimen in zijn onlangs verschenen boek ‘Het geheim van de chef.

Gordon Ramsay onthult zijn kookgeheimen

Het nieuwste boek van de wereldberoemde tv-kok en eigenaar van meerdere restaurants, bevat onder meer uitleg over speciale kooktechnieken. Dat gebeurt aan de hand van stap-voor-stapfoto’s.

‘Het geheim van de chef’ is ingedeeld in hoofdingrediënten als vis, groenten, eieren, wild en gevogelte. De recepten zijn getest in een thuiskeuken. Volgens de uitgever van het boek, Kosmos Uitgevers, is deze publicatie van Ramsay ‘een klassiek naslagwerk voor in elke keuken.’ De recepten zouden makkelijk uit te voeren zijn. ‘Voor alle thuiskoks die ooit topkok willen worden.’
De Britse chef Ramsay heeft inmiddels een reeks kookboeken op zijn naam staan. Daarnaast is hij bekend van programma’s als Oorlog in de keuken, Masterchef en Hell’s kitchen. Hij is eigenaar van meerdere restaurants, waaronder een in Londen dat met drie Michelinsterren is bekroond.

‘Het geheim van de chef’ is op 30 januari verschenen bij Kosmos Uitgevers onder ISBN 9789021553337 en kost €14,95.

Reageer op dit artikel