nieuws

Guido Panjer wint Wynand Vogel Bokaal 2013

Restaurant

Guido Panjer van Panjer Culinair uit Leeuwarden heeft de 10.000 euro gewonnen die hoort bij de hoofdprijs van de Wynand Vogel Bokaal. Deze vakwedstrijd met warme en koude klasse werd maandag 4 februari in Assen gehouden tijdens HorecaEvenTT.

Guido Panjer wint Wynand Vogel Bokaal 2013

Panjer versloeg onder meer zijn collega-Gouden Koksmuts winnaar Roy Eijkelkamp van De Bokkedoorns in Overveen. Andere kandidaten die hij achter zich wist te laten zijn Jonathan Zandbergen van Het Veerhuys in Almere en Keng Vichianrat van La Rive in Amsterdam.

Panjer moet onder meer een voorgerecht maken met drie bereidingen van zalm. De amuse moest vergeten groenten en nier bevatten. Tussengerecht had als ingrediënt onder meer kikkerbilletjes en hert was het belangrijkste ingrediënt van het hoofdgerecht. Het nagerecht: merengue met agrumes.

De docent van het Friesland College heeft een indrukwekkend wedstrijd-cv. De Wynand Vogel bokaal ontbrak hier tot vandaag nog aan.

Reageer op dit artikel