nieuws

Jonnie Boer nieuwe voorzitter Bocuse d’Or

Restaurant

Jonnie Boer, de driesterrenchef van De Librije in Zwolle, wordt de nieuwe voorzitter van Bocuse d’Or Nederland. Dit zegt André van Doorn vandaag tegen een verslaggever van Radio 1. Boer gaat als voorzitter van Nederland ook de wereldfinale van de culinaire wedstrijd jureren.

Jonnie Boer nieuwe voorzitter Bocuse d’Or

Jonnie Boer wordt de nieuwe voorzitter van Bocuse d’Or Nederland. De huidige voorzitter, André van Doorn blijft wel zitting houden in het bestuur van de club. Volgens Van Doorn, de SVH Meesterkok van Kasteel Heemstede in Houten, gaat het niet om het internationaal aanzien van Boer, maar vooral om zijn ‘kennis en inbreng.’

Vorige week eindigde het Nederlandse team van Martin Ruisaard van De Fuik in Aalst op plek 16 in de strijd om de Bocuse d’Or.

Klik hier om het interview met Andre van Doorn en Martin Ruisaard op Radio 1 te beluisteren. Het fragment start ongeveer na 19 minuten.

Bekijk hier een fotoreportage van de strijd om de Bocuse d’Or.

Reageer op dit artikel