nieuws

MECC: Folie Culinaire opvolger EFFF

Restaurant

MECC Maastricht presenteert een opvolger voor de EFFF. Van 7 tot en met 9 oktober vindt in het MECC, tegelijkertijd met de BBB, de Folie Culinaire plaats. Dit ‘evenement voor de professionele gastronomie’ is tot stand gekomen in samenwerking met vakmagazine Culinaire Saisonnier.

MECC: Folie Culinaire opvolger EFFF

De nieuwe gastronomiebeurs Folie Culinaire is een co-productie van vakmagazine Culinaire Saisonnier en MECC Maastricht. Het evenement richt zich op chefs, restaurateurs, cuisiniers, traiteurs, maîtres d’hotels, patissiers en sommeliers.

BBB

De naam van de nieuwe beurs betekent ‘gastronomische gekte’ en de initiatiefnemers willen dat uitstralen met ‘uitzonderlijke presentaties’. Folie Culinaire krijgt een besloten karakter en dat betekent dat het alleen te bezoeken is op uitnodiging.

De eerste editie vindt plaats van 7 tot en met 9 oktober 2013 in de Expo Foyer van MECC Maastricht en wordt geprogrammeerd naast de horecavakbeurs BBB. Hoogtepunt moet worden een optreden van ‘één van de belangrijkste internationale topchefs’.

Reageer op dit artikel