nieuws

Nieuw Italiaans restaurant in Eindhovens hotel

Restaurant

Italiaans restaurant Mi Dica in Eindhoven opent op 1 maart haar deuren. Het restaurant is ondergebracht in het pand waar hotel La Reine zit.

Nieuw Italiaans restaurant in Eindhovens hotel

Het nieuwe Italiaanse restaurant in Eindhoven is gevestigd in de voormalig stadshotel-brasserie Allicht op het Wilhelminaplein. Per 15 november is het hotelgedeelte met achttien kamers in dit horecapand verder gegaan onder de naam La Reine. Per 1 maart komt hier het nieuwe restaurant Mi Dica bij. Eigenaar van Mi Dica is Perry Kusters.
Ontbijt
Mi Dica betekent letterlijk ‘Vertel het me’. Het restaurant voert een Italiaanse keuken en gaat ’s ochtends open vanaf 7 uur voor ontbijt. Eveneens serveert het restaurant een espresso voor €1. Gasten kunnen terecht voor de lunch met Italiaanse broodjes en bij het diner staan Italiaanse items als antipasto, pasta en pizza uit een houtgestookte oven op de kaart.
Tablet
De menukaart is in de vorm van een tabletcomputer . De gastheren en – vrouwen blijven een toelichting op de kaart aan tafel geven.
De feestelijke opening van Mi Dica is op 28 februari om 21 uur.

Reageer op dit artikel