nieuws

Paul Fagel kookt met ROC Mondriaan tegen kanker

Restaurant

Topkok Paul Fagel kookt samen met een team van medewerkers van het ROC Mondriaan in Den Haag op 8 februari voor de Roparun 2013. Doel is om geld in te zamelen voor de bestrijding van kanker.

Paul Fagel kookt met ROC Mondriaan tegen kanker

Paul Fagel en het Mondriaan-team koken in de Haagse ROC een driegangendiner waarvoor gasten €50 betalen. Verder is er een loterij op de benefietavond. De hele opbrengst komt ten goede aan de Roparun. Dit is een non-stop estafetteloop van Parijs naar Rotterdam van 18 tot en met 20 mei 2013. Via sponsoren en acties zamelen verschillende loopteams geld in voor de bestrijding van kanker. Een van de teams is het Mondriaan Roparunteam, team nummer 302. Dit bestaat uit 25 medewerkers van de Haagse ROC.
Zevengangendiner
Het is niet de eerste keer dat Paul Fagel meewerkt aan een benefietdiner om geld in te zamelen voor de kankerbestrijding. In 2011 deed hij dat eveneens in sterrestaurant La Rive in Amsterdam waar hij met collega’s een zevengangendiner kookte. Toen was Alpe d’HuZes het goede doel dat verbonden was aan de actie.
Fagel is bekend met de ziekte kanker. Zelf werd hij in het verleden met darmkanker geconfronteerd.

Reageer op dit artikel