nieuws

Restaurant geeft korting bij goed gedrag kids

Restaurant

De familie King – vader, moeder en hun drie kinderen – zullen zich hun etentje in een Italiaans restaurant in Poulsbo, Washington, wellicht nog lang heugen. Toen ze de rekening gepresenteerd kregen, bleek immers dat de ober de familie een korting had gegeven, omdat de kinderen zich goed gedroegen.

Restaurant geeft korting bij goed gedrag kids

Het personeel van Sogno di Vino had moeder Laura King tijdens de maaltijd al gefeliciteerd met het voorbeeldige gedrag van hun kroost van 2, 3 en 8 jaar. En dat compliment werd omgezet in cijfers. Toen de rekening kwam, kreeg de familie een korting van 4 dollar. Die werd vermeld onder de rubriek ‘brave kinderen’. Dit schrijft het Algemeen Dagblad.

Rob Scott, uitbater van het eethuisje, zegt dat zijn personeel autonoom kan beslissen om kortingen toe te kennen aan klanten. ‘Het was niet de eerste keer dat we kinderen beloonden voor hun goed gedrag. Wel een primeur is dat dit nu ook op de rekening werd vermeld.

De familie King was erg opgetogen over de geste. ‘We hebben geen strike tafelregels’, zegt moeder Laura. ‘Laptops en iPods zijn niet toegestaan. We proberen van de maaltijd altijd een echt familiemoment te maken’.

Reageer op dit artikel