nieuws

Restaurant Week voor 5 procent onmisbaar

Restaurant

De eerste Restaurant Week van 2013 is voor 5,5 procent van de ondernemers onmisbaar. Ruim 18 procent ziet de actieweek als extra omzet en neemt de mindere marge voor lief. De overgrote meerderheid laat de eerste Restaurant Week van dit jaar van 1 tot en met 10 maart aan zich voorbijgaan.

Restaurant Week voor 5 procent onmisbaar

Maar liefst 75,8 procent doet niet mee met de aankomende Restaurant Week. Voor 18,6 procent betekent de Restaurant Week extra omzet en dit deel neemt de mindere marge voor lief. Onmisbaar is de Restaurant Week voor 5,5 procent van de ondervraagden.

Dit blijkt uit de stelling die Misset Horeca poneerde op deze website. In totaal gaven 236 ondernemers hun mening over de Restaurant Week. Van alle restaurants in Nederland doen er 750 mee aan de Restaurant Week, waaronder 53 restaurants met een Michelinster. Alle deelnemers zijn in deze lijst te vinden te vinden.

De actieweek vindt in 2013 plaats in de periode van 1 maart tot 10 maart. Gasten van deelnemende restaurants genieten in die week van een driegangenmenu voor de prijs van €27,50.

Reageer op dit artikel