nieuws

Samenwerking DiningCity en Sterwijnenthuis.nl

Restaurant

DiningCity en Sterwijnenthuis.nl gaan samenwerken. De organisator van onder andere de Restaurant Week en de wijnwebshop gaan elkaars klanten onlinevoordelen bieden.

Samenwerking DiningCity en Sterwijnenthuis.nl

De samenwerking tussen DiningCity en Sterwijnenthuis.nl betekent onder andere dat klanten van de wijnwebshop met voorrang kunnen reserveren voor de actieweken die door de eerste partij worden georganiseerd. Daaronder onder andere de Restaurant Week en Dining with the Stars.

Andersom betekent dit dat klanten van DiningCity na afloop van de Restaurant Week in het bezit kunnen komen van exclusieve proefdozen. ‘Meerdere gezamenlijke acties zijn in voorbereiding’, aldus Sterwijnenthuis.nl.

Beide partijen denken dat de samenwerking ‘de noodlijdende horeca positie kan helpen om klanten over de streep te trekken wat vaker een restaurant te bezoeken in deze recessie’.

Reageer op dit artikel