nieuws

Samenwerking leidt tot fine dining op strand

Restaurant

Strandpaviljoen Day by Day in Scheveningen en Brasserie NL in Leidschendam gaan vanaf 1 maart samenwerken. Vanaf 8 maart presenteren ze een fine dining-concept op het strand.

Samenwerking leidt tot fine dining op strand

Het nieuwe fine dining-concept bestaat uit een nieuwe menukaart van Day by Day waarbij ‘steak & kreeft’ de boventoon voeren. Brasserie NL van chef-kok Ruben van Dieten verleent hieraan zijn medewerking. ‘Voor alle gerechten geldt: kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, dus fine dining is ook vanaf €10 mogelijk.’ Het kreeft- en steak-menu zal €22,50 kosten, laat Guido Veneman van Day by Day weten.
De samenwerking tussen het Scheveningse strandpaviljoen en het Leidschendamse restaurant gaat op 1 maart in als het paviljoen wordt opgebouwd. Vanaf 8 maart zijn de nieuwe gerechten verkrijgbaar.
Duurzaam
Day by Day is tot begin oktober open. Het paviljoen is te vinden tegenover het Steigenberger Kurhaus Hotel. Het strandpaviljoen heeft een duurzame menukaart.
JRE
Brasserie NL voert een bistronomy-keuken volgens eigenaar Ruben van Dieten. Hij kookt zonder franjes en met respect voor het product. Brasserie NL is lid van restaurantorganisatie Jeunes Restaurateurs. Van Dieten runt het horecabedrijf sinds 2010 en werkte daarvoor in verschillende toprestaurants.

Reageer op dit artikel