nieuws

Samenwerking Librije*** en Windesheim

Restaurant

Driesterrenrestaurant De Librije en hogeschool Windesheim in Zwolle gaan samenwerken. Negentig studenten van International Business School ontwikkelen een marketingplan om het kookboek Puurst van Jonnie en Thérèse internationaal in de markt te zetten.

Samenwerking Librije*** en Windesheim

Negentig studenten van de Engelstalige minor International Business Studies op Windesheim in Zwolle krijgen de gelegenheid het boek Puurst van Jonnie en Thérèse Boer internationaal in de markt te zetten. Daarvoor ontwikkelen zij het komende half jaar een marketingplan, elk voor een apart land.

De vijf beste inzendingen worden beoordeeld door Jonnie en Thérèse Boer en de uitgevers van het boek, Princess Books en Komma.  De samenwerking is tot stand gekomen via Facebook. Docent Sander Janssens polste Thérèse Boer via het sociale medium.

Reageer op dit artikel