nieuws

Spaanse tapasbar in Hilversum

Restaurant

De Spaanse cervezeria/taperia VIDA gaat op 15 februari in Hilversum van start aan de Naarderstraat 7.

Spaanse tapasbar in Hilversum

Volgens de eigenaren van VIDA, Edwin en Eefje Spitsbaard, gaat het om een nieuw concept waar je in authentieke Spaanse sfeer kunt genieten van bieren, wijnen, pinxtos en tapas.
Spanje
VIDA is ontstaan uit de voorliefde voor Spanje, aldus de eigenaars in een persbericht. Ze willen hiermee een stukje Spanje naar Hilversum halen. Gasten kunnen dagelijks vanaf 16 uur terecht bij VIDA. Bedrijfsleider van het nieuwe bedrijf is Baki Cinar.
Guardian en Broodje Aap
Edwin en Eefje Spitsbaard zijn al langer actief in de horeca. VIDA is niet hun eerste zaak. Ze zijn eigenaar van twee eetcafé’s met een Engels tintje: The Guardian in Hilversum en in Utrecht. Ze baten ook lunchconcept Broodje Aap uit.

Reageer op dit artikel