nieuws

Sterchefs serveren ‘guestronomy lunch

Restaurant

Sterkoks Fred Mustert (Fred, Rotterdam) en René Tichelaar (De Gieser Wildeman, Noordeloos) koken samen op 17 maart en 14 april een ‘Guestronomy lunch.

Sterchefs serveren ‘guestronomy lunch

De eerste ‘Guestronomy lunch’ bestaat uit vijf gangen en vindt plaats op zondag 17 maart in restaurant De Gieser Wildeman in Noordeloos. SVH Meesterkok René Tichelaar kookt samen met gastkok Fred Mustert signatuurgerechten.
Wijnarrangement
Op zondag 14 april is er een soortgelijke gastronomische lunch, maar dan in Rotterdam bij restaurant Fred. Daar zal Tichelaar als gastkok fungeren. Ron Verhage en Dany Dwarswaard, de sommeliers van Fred en De Gieser Wildeman, zullen voor een wijnarrangement bij de lunch zorgen.
De kosten voor de lunch bedragen €110 per persoon voor het menu inclusief aperitief, koffie, thee en friandise. Het begeleidende wijnarrangement bedraagt €55 per persoon.
Keukenruil
Het is niet de eerste keer dat sterkoks de handen ineen slaan en in elkaars keuken staan. Vorig jaar wisselden twee Jeunes Restaurateurs, Rik Jansma (Basiliek, Harderwijk) en Pieter Bosters (Mijn keuken, Wouw) zelfs een week lang van keuken om gasten te prikkelen om nog een keer extra te komen dineren.

Reageer op dit artikel