nieuws

Verhuizing voor sterrestaurant in Sluis

Restaurant

La Trinité in Sluis gaat verhuizen. Het sterrestaurant verlaat de Groote Markt voor de Kaai van Sluis. In de zomer hopen François en Evelyne de Potter-Scholtes de deuren van hun nieuwe onderkomen te openen.

Verhuizing voor sterrestaurant in Sluis

François en Evelyne de Potter-Scholtes waren al langer op zoek naar een nieuwe locatie voor hun met één Michelinster bekroonde La Trinité in het Zeeuwse Sluis. Het nieuwe onderkomen van het sterrestaurant is de voormalige ABN-Amro-bank op de Kaai van Sluis.

‘De nieuwe locatie heeft meer ruimte voor de keuken en het restaurant en heeft alles in zich om onze ambities waar te maken’, aldus de eigenaren. ‘Mede dankzij de nieuwe locatie en onze verbeterde faciliteiten hopen wij onze gasten in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.’

La Trinitié, dat in november 2010 een ster ontving, heeft Michelin schriftelijk geïnformeerd over de naderende verhuizing. Het restaurant in Sluis staat op plek 40 (gestegen vanaf plaats 49) in de Lekker-top 100 van 2013 en heeft 17 punten (was 16) bij GaultMillau 2013.

Reageer op dit artikel