nieuws

Blaauw en Van Wolde dj’s en koks op festival

Restaurant

Tweesterrenchefs Ron Blaauw en Hans van Wolde zijn geprogrammeerd voor het dancefestival XO Live, het voormalige Extrema Outdoor. Ze komen zowel koken als dj’en. Zaterdag 13 juli beleeft het populaire festival zijn achttiende editie aan het strand van Aquabest in Best.

Blaauw en Van Wolde dj’s en koks op festival

Ron Blaauw en Hans van Wolde gaan optreden en koken in de XO Plus, zo vertelde Blaauw donderdagavond 28 februari in het SBS-programma Shownieuws. Voor de festivalganger die iets meer luxe en comfort behoeft, heeft organisator Extrema het XO Plus-ticket.

Bezoekers met zo’n ticket hebben onder meer toegang tot de vier exclusieve XO Plus-area’s met uitzicht op de hoofdpodia en de rest van het festival. Tevens is er voor hen een intieme area bij de strandclub met een hapje en een drankje.

Fervente dj’s

Beide tweesterrenchefs zijn fervente dj’s en met regelmaat te vinden achter de draaitafel. Blaauw al langere tijd, Van Wolde sinds drie jaar. Laatstgenoemde maakt zijn debuut als dj op een festival.

Blauw vergelijkt het met koken. ‘Je begint met de gasten op hun gemak te stellen met wat amuses, dan bouw je gerecht voor gerecht, plaat voor plaat, op en probeer je aan te voelen wat de gast of bezoeker ervan vindt. Vervolgens knal je eruit met het hoofdgerecht, je topplaten, en sluit je af met een dessert als kleine toegift.’

Bron: APS/ANP

Reageer op dit artikel