nieuws

Brasserie naast landingsbaan vliegveld Teuge

Restaurant

Debby Vermeer opent dinsdag 19 maart brasserie The Hangar naast vliegveld Teuge. De nieuwe horecagelegenheid ligt aan de startbaan en die unieke locatie moet van de zaak een hotspot maken. ‘Wij willen een hippe en trendy brasserie en lounge neerzetten’, aldus Vermeer tegen DeOndernemer.nl.

Brasserie naast landingsbaan vliegveld Teuge

‘Hier kun je eten pal naast de landingsbaan’, vertelt Debby Vermeer aan DeOndernemer.nl over brasserie The Hangar. De nieuwe horecagelegenheid opent 19 maart de deuren op vliegveld Teuge. ‘Nee, dat geeft niet te veel herrie, dat is juist heel sensationeel.’

De brasserie krijgt een groot terras met veel bamboe en loungebanken, een speelterrein voor kinderen en een borrelhoek met openhaarden. Vermeer in het artikel: ‘En we hebben een skylounge met prachtig zich op de landingsbaan die je kunt afhuren. We willen dat je met het hele gezin een dagje weg kunt en je bij ons kunt vermaken.’

Borrel, lunch en diner

Vermeer laat aan DeOndernemer.nl weten te kiezen voor ‘een brede aanpak’. Ze werkt met een heel uitgebreide kaart, de gast kan terecht om te borrelen, te lunchen en te dineren. ‘We bieden oesters, maar ook spareribs en biefstuk.’

Volgens de ondernemer wordt het vliegveld in de zomermaanden bezocht door zo’n 750.000 bezoekers. Omdat het gebrek aan mensen in de winter op te vangen, hoopt ze met (Facebook)acties een vasteklantenbestand op te bouwen, zo meldt ze in het artikel.

De officiële opening is dinsdag 19 maart. Vanaf 14 maart zijn er try-outs, gasten worden via Facebook opgeroepen daarbij aanwezig te zijn.

Reageer op dit artikel