nieuws

Culibus genomineerd voor prijs Oranje Fonds

Restaurant

De Culibus van stiching JRE is genomineerd voor de Oranje Fonds Kroonappels. Vanwege de aanstaande troonswisseling op Koninginnedag is de organisatie op zoek naar ‘de mooiste sociale initiatieven uit het Koninkrijk’. Stemmen kan van 15 tot en met 17 maart.

Culibus genomineerd voor prijs Oranje Fonds

Met het oog op troonswisseling op 30 april is het Oranje Fonds op zoek naar sociale initiatieven uit het Koninkrijk, de zogeheten Kroonappels. Voor het winnende initiatief ligt een geldprijs van €50.000 klaar. Het publiek kan stemmen op 15, 16 en 17 maart.

De Culibus van stichting JRE wil kinderen laten zien én laten beleven hoe je lekker en vooral gezonder kunt koken en eten in een tijd dat overgewicht en obesitas groeiende problemen zijn. Liefst 30 procent van de kinderen raakt overtollige kilo’s niet meer kwijt.

Stemmen op de Culibus kan via de website van de Oranje Fonds Kroonappels. Klik hier om een stem uit te brengen.

Reageer op dit artikel