nieuws

Dennis Koopmans van Vis&Ko naar Jagershuis in Ouderkerk

Restaurant

Dennis Koopmans wordt de nieuwe chef-kok van restaurant Jagershuis in Ouderkerk aan de Amstel. Koopmans komt over van Vis&Ko in Haarlem en volgt Sander Looren de Jong op. Looren de Jong vertrekt bij Jagershuis om een eigen zaak te starten.

Dennis Koopmans van Vis&Ko naar Jagershuis in Ouderkerk

Dat laten Jagershuis en Vis&Ko in een gezamenlijk persbericht weten. Bij Vis&Ko, het restaurant van de bekende kok Imko Binnerts, wordt Jacco Calf de opvolger van de vertrekkende chef Koopmans.

Patron Marc Boeljon van Jagershuis laat weten in zijn nopjes te zijn met het aantrekken van Koopmans. ‘De kookstijl van Koopmans past perfect bij het toekomstige Jagershuis: koken vanuit de klassieke gedachte maar echt van deze tijd en met invloeden uit de gehele wereld. Met nadruk op visgerechten, maar ook de uitdaging om met vlees en gevogelte te werken.’

Jacco Calf, die Vis&Ko komt versterken, werkte de laatste twee jaar onder andere bij het Scheveningse restaurant At Sea van Paul van Waarden en bij Lambermons Eigenwijze Kooktheater in Haarlem.

Reageer op dit artikel