nieuws

Flink kwartaalverliest voor Groupon

Restaurant

Groupon heeft in het vierde kwartaal van 2012 een verliest geleden van 81,1 miljoen dollar. Een jaar eerder bedroeg het verlies nog 65,4 miljoen dollar. Dat meldt Dutchcowboys.nl.

Flink kwartaalverliest voor Groupon

De omzet van het internetbedrijf steeg in het vierde kwart van 2012 naar 638 miljoen dollar. Volgens topman Andrew Mason van Groupon is de omzetgroei een signaal dat klanten nog steeds gek zijn op Groupon.

Analisten verwachten dat Groupon in 2013 het verlies niet gaat omzetten in winst. Sinds vorig jaar is Groupon actief op de beurs. Onder Nederlandse restauranthouders was Groupon misschien wel het meest besproken product van het afgelopen jaar. Veel horecaondernemers worstelen met het wel of niet inzetten van Groupon-acties.

Reageer op dit artikel