nieuws

Nieuw culinair evenement in Amsterdam

Restaurant

In hotel Arena in Amsterdam vindt maandag 13 mei de eerste editie plaats van het culinaire evenement Discover Culinair. Het nieuwe initiatief is bedoeld voor chefs en sommeliers en heeft als thema ‘puur en eerlijk’.

Nieuw culinair evenement in Amsterdam

De organisatoren achter Discover Culinair willen met het nieuwe evenement ‘terug naar de oorsprong’. ‘Geen grote hallen in een beurzencomplex, geen overdaad aan leveranciers en geen massa’s bezoekers’, aldus Stefaan de Letter.

‘Met Discover Culinair gaan we terug naar de oorsprong’, vervolgt De Letter. Volgens hem draait het maandag 13 mei om ‘beleven, ervaren, ontdekken en inspireren’ en staat het uitwisselen van culinaire kennis en filosofie centraal.

Op Discover Culinair is plek voor veertig deelnemers en zo’n 350 geregistreerde bezoekers. Meer informatie is te vinden op de website van het evenement.

Reageer op dit artikel