nieuws

Nieuw initiatief: all-in Restaurant Festival

Restaurant

Een groep samenwerkende restaurants in groot-Amsterdam, verenigd in de G6, presenteert in samenwerking met Allicance Gastronomique Nederland en DiningCity het Restaurant Festival. Tijdens dit nieuwe initiatief serveren honderd toprestaurants gedurende tien dagen een all-indiner voor €100 per persoon en een all-inlunch voor €50 per persoon. Ook nu geldt een toeslag voor eetgelegenheden die door Michelin zijn beloond.

Nieuw initiatief: all-in Restaurant Festival

Tijdens het Restaurant Festival bieden honderd restaurants van 18 tot en met 28 april een speciaal all-inmenu aan. Voor het diner geldt een vast bedrag van €100, de lunch wordt aangeboden voor €50.

Restaurants die door Michelin zijn beloond, mogen ook nu een toeslag rekenen. In eetgelegenheden met één ster zijn die bedragen €5 voor lunch en €10 voor diner, voor tweesterrenzaken zijn de toeslagen respectievelijk €10 en €25.

DiningCity en Alliance Gastronomique
Het idee is een initiatief van een groep samenwerkende restaurants in groot-Amsterdam, die zich hebben verenigd in de G6. DiningCity en Alliance Gastronomique Nederland zijn partners. Restaurant Festival moet een evenement zijn waarbij de nadruk ligt op kwaliteit en culinaire beleving in plaats van op korting.

All-inprijzen
‘Onbeperkt genieten van wijnen, amuses, de gangen zelf natuurlijk en bronwater, koffie en thee voor een vast bedrag’, zo wordt het nieuwe initiatief beschreven door DiningCity, dat de reserveringen verzorgt. Tijdens de tien dagen worden all-inprijzen gerekend. Het idee draait al in Londen en Parijs.

Aan de eerste editie wordt deelgenomen door onder andere elf tweesterrenrestaurants en 36 restaurants die in het bezit zijn van één Michelinster.

Reageer op dit artikel