nieuws

Restaurant Lemonia failliet

Restaurant

Het hippe Griekse restaurant Lemonia in Utrecht is failliet. De rechtbank van Utrecht heeft het faillissement van de zaak uitgesproken. De moderne Griek behoorde tot de Iens Toppers van 2013. Eigenaar Spiros Chalos was eind vorig jaar nog in het nieuws bij zijn boycot van de verkiezing Leukste Restaurant van Nederland.

Restaurant Lemonia failliet

Lemonia, de Nieuwe Griek, aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht is failliet. De rechtbank heeft het faillissement van het Griekse restaurant vorige week uitgesproken. Begin oktober vorig jaar sprak Spiros Chalos zijn ongenoegen uit op Missethoreca.nl over de nieuwe verkiezing Leukste Restaurant van Nederland.

Naast het restaurant stapte Lemonia een aantal jaren geleden ook in catering met Lemonia on Tour. Dit deed eigenaar Spiros Chalos samen met het cateringbedrijf van zijn broer, Cateraar Cuisine on Tour/SGS, van Dimitri Chalos.

Het is niet bekend wat er nu met het restaurant in Utrecht gaat gebeuren. Ook collega-restaurant Luce in de stad is recentelijk failliet verklaard.

Reageer op dit artikel