nieuws

Sergio Herman niet gesproken met Belgisch blad

Restaurant

Sergio Herman heeft niet gesproken met Dag Allemaal, waar zij vandaan hebben dat hij stopt met Oud Sluis weet ik dus niet.’ Hans van der Veen, verantwoordelijk voor het management van de driesterrenchef, reageert op verzoek van MissetHoreca.nl op een artikel in het Belgische magazine, waarin melding wordt gemaakt van dit besluit en een daarmee gepaard gaande verhuizing naar Antwerpen.

Sergio Herman niet gesproken met Belgisch blad

‘Om het nieuws van Dag Allemaal na te trekken, moet je met hen bellen’, aldus Hans van der Veen tegen MissetHoreca.nl over de berichtgeving in het Belgische medium over het besluit van Sergio Herman om te stoppen met Oud Sluis vanwege een verhuizing naar Antwerpen. ‘Ik weet niet waar zij die informatie vandaan hebben.’

‘Sergio Herman heeft met niemand van Dag Allemaal gesproken, en ook ik heb niets van ze gehoord’, aldus Van der Veen. ‘Sergio is hot in België en nu hij daar weer op televisie is (De Beste Hobbykok van Vlaanderen, red.), wordt er blijkbaar weer volop over hem geschreven.’

Van der Veen: ‘Restaurant La Chapelle in Antwerpen is aangekondigd. Nick Bril (nu de rechterhand van Sergio Herman, red.) wordt daar het gezicht in de keuken.’

Reageer op dit artikel