nieuws

Sommelier De Librije naar Spetters in Breskens

Restaurant

Wouter Denessen vertrekt na vijf jaar bij restaurant De Librije in Zwolle. De sommelier gaat aan de slag bij restaurant Spetters in Breskens (foto). Hij wordt bij het driesterrenrestaurant van Jonnie en Thérèse Boer opgevolgd door Job Seuren.

Sommelier De Librije naar Spetters in Breskens

Spetters meldt de komst van sommelier Wouter Denessen en hoopt daarmee – naar eigen zeggen – vervolg te kunnen geven aan de stijgende lijn, waarin het zich bevindt. Het restaurant in Breskens bestaat twee jaar en sloot zich recent aan bij restaurantorganisatie Jeunes Restaurateurs d’Europe (JRE).

Laurent Smallegange

Voor Denessen betekent de overstap een hernieuwde samenwerking met chef-kok Laurent Smallegange, die in het verleden als kok werkzaam was bij driesterrenrestaurant De Librije.

‘Onze gezamenlijke ambitie is de gastronomie van Zeeland en omstreken te verrijken en een eigen culinaire weg in te slaan’, aldus Smallegange.

Job Seuren opvolger

Thérèse Boer laat weten dat Denessen bij De Librije wordt opgevolgd door Job Seuren. ‘Wouter Denessen is naar volle tevredenheid bij ons werkzaam geweest. Onlangs heeft hij besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij zijn oud-collega’s van restaurant Spetters in Breskens. Wij betreuren zijn keuze, maar kijken zeer goed terug op een fijne samenwerking. Wij wensen Wouter dan ook veel succes bij Spetters.’

Foto: website restaurant Spetters

Reageer op dit artikel