nieuws

Spoorwegmuseum wil toprestaurant

Restaurant

Na het Rijksmuseum in Amsterdam wil ook het Spoorwegmuseum in Utrecht een topkok inschakelen om ‘een goed restaurant’ neer te zetten. Directeur Paul van Vlijmen van het Spoorwegmuseum wil een toprestaurant voor ruim honderd gasten.

Spoorwegmuseum wil toprestaurant

Dat meldt De Telegraaf. Van Vlijmen wil gaan wedijveren met sterrestaurant Karel V in Utrecht. Hij denkt hiervoor een topkok in te schakelen om mee te denken een topzaak neer te zetten.

Van Vlijmen denkt aan ‘iets vernieuwends op het gebied van licht en geluid’, wanneer hij over het restaurant spreekt in De Telegraaf. Daarnaast wil hij werken met ervaren obers. ‘Het lijkt me leuk om obers van eind vijftig, of in de zestig in te huren.’

Het nieuws over het inschakelen van een topkok om een restaurant in een museum te starten, volgt op het bericht van gisteren over Mario Ridder. De eigenaar van tweesterrenzaak De Zwethheul in Schipluiden gaat meedenken over het inrichten van een toprestaurant in het Rijksmuseum in Amsterdam.

Reageer op dit artikel