nieuws

Vier outlets Cox & Co op Meubelplein Ekkersrijt

Restaurant

Cox & Co heeft vier horecaoutlets geopend op Meubelplein Ekkersrijt in Son en Breugel. De nummer 86 in de top 100 van grootste bedrijven en brands van Misset Horeca exploiteert er bovendien de sanitaire voorzieningen.

Vier outlets Cox & Co op Meubelplein Ekkersrijt

Het volledig vernieuwde Meubelplein Ekkersrijt in Son en Breugel opende 1 maart de deuren. Het Roermondse Cox & Co exploiteert er vier horecaoutlets: brasserie D’n Mert, broodjeszaak Bufkes, Piet Friet en het ijsconcept OLA Happiness.

Cox & Co is op de vernieuwde locatie ook verantwoordelijk voor alle sanitaire voorzieningen. Dat gebeurt onder de naam Sanifair. Vorige jaar april meldde MissetHoreca.nl al dat de onderneming exclusief exploitant werd.

Het meubelplein is uitgebreid met 24.000 vierkante meter en telt nu een oppervlakte van 40.000 vierkante meter. Er zijn onder andere een IKEA en diverse meubel- en elektronicabedrijven. Cox & Co hoopt ook te profiteren van het nabijgelegen bedrijvenpark.

Cox & Co is verantwoordelijk voor de exploitatie van in totaal zeventien horecagelegenheden, de sanitaire voorzieningen van Sanifair en een Esso-tankstation. Het bedrijf staat in de top 100 van grootste bedrijven en brands van 2012 op plaats 86 met een omzet 7,8 miljoen euro over 2011.

Reageer op dit artikel