nieuws

Comeback voor pop-up-restaurant À La Plancha

Restaurant

Pop-up-restaurant À La Plancha staat vanaf16 april in de startblokken om terug te keren als tijdelijke eetgelegenheid aan de Maas in Rotterdam.

Comeback voor pop-up-restaurant À La Plancha

Vorige zomer was het pop-up visrestaurant À La Plancha enkele dagen in bedrijf op het Rotterdamse Noordereiland. Vanwege het succes keert het concept terug. Het Rotterdamse pop-up restaurant werd tijdens mooie dagen druk bezocht.

Sociale media
Dit jaar heeft het visrestaurant een vergunning om de hele zomer open te zijn. Alleen als het weer het toelaat, is het pop-up-restaurant geopend. Via sociale media als Twitter en Facebook wordt bekend gemaakt wanneer gasten terecht kunnen.
Het concept van À La Plancha is een openlucht restaurant zoals dat een bekend fenomeen in de mediterrane landen veel voor komt. Verse en gegrilde vis voert de boventoon.

Ceviche
Nieuw op de kaart van À La Plancha zijn inktvis en octopus. Onder meer ceviche, een bereiding van vis en inktvis die in Latijns-Amerika heel populair is en waarbij de inktvis en octopus gemarineerd worden in limoensap. Door het zuur in de marinade ontstaat een soort garing.

Reageer op dit artikel