nieuws

Drie nieuwe leden Fine Eastern Restaurants

Restaurant

Restaurantvereniging Fine Eastern Restaurants, afgekort Fer, heeft drie nieuwe leden. Restaurant Chi Ling in IJmuiden, Kota Radja uit Hattem en Jasmine Palace uit De Meern zijn toegetreden tot de restaurantvereniging.

Drie nieuwe leden Fine Eastern Restaurants

De Fer heeft met de komst van drie nieuwe leden – Restaurant Chi Ling in IJmuiden, Kota Radja uit Hattem en Jasmine Palace uit De Meern – in totaal 27 leden. Voorzitter van Fine Eastern Restaurants is de eigenaar van Dynasty in Amsterdam, Ho Kai Yen. Yen geeft aan blij te zijn dat er jonge leden zijn toegetreden tot de restaurantclub. ‘Verjonging is belangrijk,’ zegt hij in De Telegraaf. De inauguratie van de drie nieuwe leden vond begin april plaats bij Restaurant Chi Ling in IJmuiden van Ang-JOng Hu.

De club van Oosterse restaurants bestaat volgend jaar dertig jaar en diverse leden van de Fer gaan dit jubileum vieren met een werkbezoek aan China. De Fer is aangesloten bij de G7, een samenwerkingsverband van de grote restaurantorganisaties van Nederland.

Reageer op dit artikel