nieuws

Harlem Shake in sterrestaurant One

Restaurant

Restaurant One* in Roermond doet mee aan de internetrage Harlem Shake. Op Facebook is een video opgedoken waarin medewerkers van het sterrestaurant in 30 seconden de Harlem Shake doen.

Harlem Shake in sterrestaurant One

Bij de Harlem Shake begint één persoon met een dansje omringd door andere mensen die zich niet bewust zijn van zijn activiteit. Daarna nemen alle mensen deel en dansen ze in rare kleding met rare bewegingen. Totaal duurt een Harlem Shake-video zo’n 30 seconden.

In de video van One is te zien hoe één persoon begint en andere medewerkers ongestoord hun werk blijven doen. Kort daarna is de hele keuken aan het dansen in gekke kleren en met vreemde bewegingen. De video is 24 februari gepost en al bijna 30 maal gedeeld door anderen.

Reageer op dit artikel