nieuws

Jonnie en Thérèse Boer openen Wijn & Ko

Restaurant

Jonnie en Thérèse Boer van De Librije in Zwolle verzorgen de officiële opening van Wijn & Ko in Haarlem, het nieuwe concept van Imko Binnerts. Dat gebeurt op maandag 22 april om 16.00 uur.

Jonnie en Thérèse Boer openen Wijn & Ko

‘Omdat we heel erg van stijl en klasse houden, hebben we hoog ingezet en aan Jonnie en Thérèse Boer gevraagd of zij bereid waren de feestelijke openingshandeling te verrichten’, legt Imko Binnerts uit.

Wijn & Ko is volgens eigenaar Imko Binnerts een pop-up wijncafé. In het bedrijf serveert Binnerts een dagelijks wisselend driegangenmenu voor 25 euro. De dagelijkse leiding in Wijn & Ko is in handen van Anouk Porck en Jacco Calf. Wijn & Ko draait inmiddels zes weken en is het laagdrempelige broertje van Vis & Ko, de andere zaak van Binnerts in Haarlem.

Reageer op dit artikel