nieuws

Joop Braakhekke kritisch over nieuwe koers Ron Blaauw

Restaurant

Joop Braakhekke heeft zich kritisch uitgelaten over de koerswijziging van Ron Blaauw. Hij noemt de nieuwe formule van de tweesterrenchef ‘kunstmatig en onzin’. Blaauw sloot zijn restaurant en heropende begin deze maand op dezelfde locatie in Amsterdam met Ron Gastrobar. Een laagdrempelig concept waar elk gerecht 15 euro kost. De gast bepaalt zelf hoeveel hij bestelt en hoe lang hij er verblijft.

Joop Braakhekke kritisch over nieuwe koers Ron Blaauw

Joop Braakhekke noemt de recente koerswijziging van zijn Amsterdamse collega Ron Blaauw ‘kunstmatig en onzin.’ Het Stan Huygens Journaal in De Telegraaf heeft het kritische oordeel van Braakhekke opgetekend.

Joop Braakhekke is met zijn mening over de nieuwe Ron Gastrobar van tweesterrenchef Blaauw niet mild: ‘Ik vind al die nieuwe formules, zoals die van tweesterrenchef Ron Blaauw in Amsterdam, met alle gerechten voor 15 euro, eigenlijk maar kunstmatig en onzin. De chef van La Garage vervolgt: ‘De mensen willen een goede lunch of een diner met drie gangen, toch?’

Joop Braakhekke (72) kreeg in bijzijn van De Telegraaf het eerste exemplaar van Tour d’Alain van Alain Caron. Tijdens de tocht met de Thalys naar Parijs werd het oordeel van Braakhekke over zijn Amsterdamse collega genoteerd.

Reactie Joop Braakhekke

Joop Braakhekke laat via Twitter (@culijoop) weten ‘zich niet in de ongenuanceerde uitspraak te herkennen. Iedereen moet zijn eigen koers bepalen.’

Bekijk hier de foto’s van Ron Gastrobar.

Reageer op dit artikel