nieuws

Oud-vennoot Herman den Blijker op eigen benen

Restaurant

Martin Ozinga opent vrijdag 5 april zijn eigen zaak. De chef-kok, die jarenlang vennoot was van televisiekok Herman den Blijker, wordt in hotel De Korenbeurs in het Zeeuwse Kortgene verantwoordelijk voor de exploitatie van restaurant Willem4.

Oud-vennoot Herman den Blijker op eigen benen

De stap naar het zelfstandig ondernemerschap wordt gemeld op de website van PZC. Martin Ozinga leidde tot voor kort Las Palmas, het Rotterdamse restaurant van Herman den Blijker. Met ingang van 5 april staat hij aan het roer van Willem4 in het Zeeuwse hotel De Korenbeurs.

Het hotel heeft elf kamers en is grondig verbouwd. Die kamers zijn vernoemd naar plaatsen op Noord-Beveland. In het restaurant wil Ozinga een nieuw concept lanceren.

Foto: Facebook-pagina hotel De Korenbeurs-restaurant Willem4

Reageer op dit artikel