nieuws

Première documentaire Johannes van Dam in juni

Restaurant

De Keuken van Johannes’ gaat op maandag 24 juni in première in hotel De Goudfazant in Amsterdam. Hoofdrolspeler in deze documentaire, die (voor een deel) tot stand is gekomen door middel van crowdfunding, is culinair recensent Johannes van Dam.

Première documentaire Johannes van Dam in juni

De première van de 50 minuten durende documentaire op maandag 24 juni wordt gemeld door Het Parool. Om ‘De Keuken van Johannes’ te realiseren, werd vorig jaar bijna €32.000 opgehaald via crowdfundingplatform Nieuwspost.

Om alle kosten te kunnen compenseren, hadden producent Bianca Tan en haar team een ton nodig. Toch werd besloten de  documentaire te maken.

Tan laat in het artikel weten dat er nog kaarten zijn voor de première, inclusief driegangenmenu met bijpassende wijnen geselecteerd door Johannes van Dam, en dat via Nieuwspost ook nog steeds kan worden gedoneerd.

De regisseur hoopt de documentaire nog aan een omroep te kunnen verkopen.

Reageer op dit artikel