nieuws

Prijs voor Sergiology van Sergio Herman***

Restaurant

Sergiology is in de prijzen gevallen tijdens de Belgische wedstrijd om de Best vormgegeven boeken van 2013. Het boek dat staat voor de inspiratiebronnen van driesterrenchef Sergio Herman, won de publieksprijs. Uitgever Tony le Duc van Minestrone Culinaire Uitgeverij won dinsdag 23 april ook de juryprijs met L’Amour des moules – over mosselen en mensen.

Prijs voor Sergiology van Sergio Herman***

Tijdens de jaarlijkse wedstrijd om de best vormgegeven boeken worden vier boeken bekroond die in het oog springen vanwege de sterke band tussen inhoud en vorm. Voor het derde opeenvolgende jaar mocht Tony le Duc namens Minestrone Culinaire Uitgeverij prijzen in ontvangst nemen.

Het door Minestrone uitgegeven Sergiology ontving de publieksprijs. De vormgeving van het boek is van de hand van Nej De Doncker. L’Amour des Moules – over mosselen en mensen, vormgegeven door Thomas Desmet en Benoit Vandenbroucke, won de juryprijs.

Minestrone werd in 2008 opgericht door uitgever en fotograaf Tony Le Duc. Sinds november 2011 is Sergio Herman mede-eigenaar.

Reageer op dit artikel