nieuws

Restaurant Beaumont na 101 jaar dicht

Restaurant

Restaurant Beaumont wordt restaurant Harry’s. Na 101 jaar is op woensdag 3 april restaurant Beaumont verleden tijd. De eetgelegenheid maakt onderdeel uit van hotel Beaumont, de winnaar van de Dutch Hotel Award in 2005.

Restaurant Beaumont na 101 jaar dicht

‘Het is tijd voor iets nieuws’, aldus Jean-Marc en Christophe Beaumont in een persschrijven. ‘Harry’s is de plek waar we zelf dagelijks willen komen eten en drinken. Ongedwongen, informeel en comfortabel.’

De kaart van Harry’s wordt uitgebreid en gevarieerd, meldt Beaumont. Harry’s moet vooral leuk zijn, zo wordt gemeld. ‘Genieten van goed eten en drinken en elkaars gezelschap. Geen amuses, ellenlange uitleg van gerechten of vermoeiende kunstwerkjes op het bord. Eerlijk eten tegen een betaalbare prijs, geserveerd door een vlotte bediening in een ongedwongen setting’.

Reageer op dit artikel