Restaurant Scherp lanceert gerecht met Layar App

Restaurant Scherp lanceert gerecht met Layar App

Restaurant Scherp in Middelburg gebruikt vanaf medio april een layar app om nog meer beleving te creëren voor een gerecht met een kreeftenburger.

De layar app is te gebruiken voor een foto van een Zeeuws meisje dat op het doosje staat waarin chef-kok Mart Scherp zijn kreeftenburger serveert. Via de layar app, een applicatie die te downloaden is op de mobiele telefoon, kun je door deze boven de foto te houden een filmpje downloaden waarop beelden en geluiden van de Zeeuwse kust te zien zijn. 'Zo kun je extra beleving aan de gast meegeven', vertelt Scherp.

Visitekaartjes
De restaurateur en kok is van plan om ook op zijn visitekaartjes en op zijn menukaart gebruik te maken van de layar app. 'Op de visitekaartjes wil ik een foto zetten waarmee ik gasten wil triggeren om naar een filmpje op onze site te gaan. We zijn bezig om een nieuw promotiefilmpje over ons restaurant te maken dat ze dan kunnen bekijken.'

Zeeuws meisje
De foto van het Zeeuwse meisje lanceerde Scherp vorig jaar als beeldmerk voor een onderbord ter gelegenheid van het vijf jarig bestaan van restaurant Scherp op 26 oktober. Ook zijn kreeftenburger is toen bedacht. De Zeeuwse chef staat bekend als promotor van lokale producten.

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.