nieuws

Restaurateur gooit namen no shows op Twitter

Restaurant

Een bijzonder initiatief van restaurant Red Medicine in Los Angeles. De ondernemer van de Amerikaanse eetgelegenheid ‘bedankt’ mensen die niet komen opdagen ondanks een reservering, met naam en toenaam op Twitter.

Restaurateur gooit namen no shows op Twitter

‘Name and shame’, zo noemt NRC.nl het initiatief van eigenaar Noah Ellis van restaurant Red Medicine in Los Angeles. De ondernemer noemt mensen met naam en toenaam op Twitter na een ‘no show’.

NRC verwijst naar een artikel van LA Eater, waarin de restaurateur zijn opmerkelijke actie verklaart. Hij noemt de no shows ‘erg negatief voor zijn restaurant’ en besloot Twitter in te zetten, nadat hij op een zaterdagavond op die manier enkele ‘prime tables’ verloor.

De eigenaar laat ook weten niet bang te zijn voor reacties van de mensen wiens namen hij noemt via het sociale medium. ‘Ze weten het vast niet eens’, zo citeert NRC.nl. ‘En als ze het al weten, maakt het ze waarschijnlijk niets uit. Anders kwamen ze in de eerste plaats wel opdagen.’

Discussieer mee over dit onderwerp in de LinkedIn-groep van Misset Horeca. Klik hier om de discussiepagina te openen.

Reageer op dit artikel