nieuws

Samenwerking Jef Schuur* en Martin Kruithof**

Restaurant

Een bijzondere samenwerking tussen de door Michelin bekroonde chefs Jef Schuur* van Bij Jef op Texel en Martin Kruithof** van De Lindenhof in Giethoorn. Sinds vrijdag 12 april bieden zij een gezamenlijk arrangement aan, dat bestaat uit een diner en een overnachting op twee verschillende locaties.

Samenwerking Jef Schuur* en Martin Kruithof**

De sterrenchefs Jef Schuur en Martin Kruithof willen met hun samenwerking ‘avontuurlijke gasten de regionale kwaliteitsproducten laten (her)ontdekken’. ‘Ondernemen zonder grenzen’, aldus beide chefs.

Het arrangement bestaat uit een luxe overnachting met zesgangendiner in Giethoorn en een luxe overnachting met zesgangendiner op Texel. Op Texel ligt de nadruk op zout water en in Giethoorn op zoet water.

‘Het past in deze tijd waarin een ieder zich bewust wil zijn van wat hij eet’, aldus Jef Schuur. ‘Onze gasten zijn op zoek naar kwaliteit, ze willen de herkomst van producten (her)ontdekken en wij bieden samen de unieke gelegenheid om dat van heel dichtbij mee te maken.’

Reageer op dit artikel