nieuws

Umami organiseert Starter Dinner voor jonge ondernemers en pers

Restaurant

Restaurant Umami in Amsterdam organiseert op woensdag 17 april haar eerste Starter Dinner. Daarmee wil de eigenaar van Umami, Han Ji, jonge ondernemers en journalisten bijeen brengen.

Umami organiseert Starter Dinner voor jonge ondernemers en pers

Uit eigen ervaring weet Han Ji dat startende ondernemers weinig budget hebben voor pr en reclame en dat ze wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. ‘Beginnende ondernemers hebben vaak een mooi verhaal om te vertellen, dat interessant kan zijn voor journalisten’, vertelt Ji. Om deze redenen nodigt de restaurateur zowel jonge ondernemers als journalisten uit om met elkaar aan tafel te gaan bij het Starter Dinner.

Beperkt budget
Wat verder meespeelt is dat startende ondernemers een belangrijke doelgroep zijn voor Umami. ‘Wij richten ons op mensen die van lekker eten houden en een beperkt budget hebben. Eten is de beste manier om met elkaar in contact te komen, dus daarom hebben wij dit concept ontwikkeld.’
Als het eerste Starter Dinner succesvol is, gaat Umami vaker dergelijke bijeenkomsten organiseren.

Sterkok
Umami Amsterdam is een van de zeven restaurants van het budgetconcept uit de koker van sterkok Ji. Naast zijn sterrestaurant Han Ting Cuisine, bedacht hij Umami. Hier kunnen gasten drie gangen met telkens twee gerechtjes voor €20 eten. Ji combineert Aziatische smaken met de Franse keuken.

Reageer op dit artikel