nieuws

Voormalig Dok 51 Den Helder weer restaurant

Restaurant

Het pand op de Rijkswerf in Den Helder waarin tot augustus 2011 Dok 51 huisvestte, wordt weer een restaurant. De nieuwe eetgelegenheid krijgt de naam Maritimo en wordt ‘een moderne zaak met tapasinvloeden’.

Voormalig Dok 51 Den Helder weer restaurant
Archief

De komst van een nieuw restaurant in het voormalige pand van Dok 51 in Den Helder wordt gemeld door het Noordhollands Dagblad. De eetgelegenheid gaat Maritimo heten, chef-kok wordt Jeffrey Klausener.

Het pand huisvest op Willemsoord, voorheen de scheeps- en onderhoudswerf voor de Koninklijke Marine. Op de begane grond komt een all-in tapasconcept, de bovenste verdieping wordt beschikbaar voor luxe diners. De opening staat volgens het artikel gepland voor 1 juni.

Dok 51 sloot als restaurant in augustus 2011 de deuren vanwege te weinig belangstelling. Vorig jaar november meldde MissetHoreca.nl dat Noord-Holland Catering het pand nieuw leven in ging blazen als locatie voor besloten bijeenkomstenen feesten.

Reageer op dit artikel