nieuws

Wynand Vogel krijgt onderscheiding Koksgilde

Restaurant

Wynand Vogel heeft de Gouden Koksgildespeld gekregen. Vogel kreeg de Koksgilde onderscheiding tijdens de ledenvergadering. Naast Vogel was er ook een Gouden Koksgildespeld voor Ronnie Merks en Gadze Lont.

Wynand Vogel krijgt onderscheiding Koksgilde

Wynand Vogel kreeg de speld voor zijn jarenlange inzet voor nationale en internationale wedstrijden. Waldrik Kremer, chef d’équipe van het Koksgilde Nationaal Team, sprak grote lof uit over de begeleiding van vele teams door Wynand. Wynand Vogel wordt internationaal zeer gewaardeerd als jurylid. Voor de bijzondere prestatie van Vogel werd hem het erelidmaatschap van het Koksgilde verleend.

Gadze Lont ontving de speld voor zijn jarenlange inzet als bestuurslid van het Koksgilde. Hij werd door Theo van Rensch geroemd om zijn grote inzet voor de beurzen, waarop het Koksgilde is vertegenwoordigd.

Ronnie Merks werd door Waldrik Kremer bedankt voor zijn jarenlange inzet voor het Koksgilde Nationaal Team, waarmee hij mooie prijzen heeft behaald in de afgelopen 12 jaar.

Reageer op dit artikel