nieuws

De Linthorst in Havelte failliet

Restaurant

Het van het tv-programma Herrie XXL bekende horecabedrijf De Linthorst in Havelte is failliet. De Linthorst won het tv-programma, waarbij Den Blijker noodlijdende horecabedrijven hulp gaf.

De Linthorst in Havelte failliet

Het faillissement van café-restaurant De Linthorst wordt gemeld door RTV Drenthe en volgt een jaar na deelname aan Herrie XXL. Het bedrijf was in eigendom van Richard en Esther van Dijk. Op de website van De Linthorst wordt gemeld dat het bedrijf is gesloten vanwege bedrijfsbeëindiging.

In januari kreeg De Linthorst nog de Ondernemersprijs Westerveld 2012, een prijs van vijf ondernemersverenigingen in Westerveld. De Linthorst won de prijs voor café-restaurant De Tippe in Vledder en Piet de Brock uit Wateren, de eigenaar van een particuliere kudde Drentse heideschapen.

Reageer op dit artikel