nieuws

Extra informatie bij foodfoto’s op Pinterest.com

Restaurant

Pinterest.com heeft de mogelijkheden om extra informatie bij foodfoto’s te verplaatsen, verruimd. Bij recepten kunnen ingrediënten worden weergegeven met de bijbehorende hoeveelheden van elk ingrediënt.

Extra informatie bij foodfoto’s op Pinterest.com

De gegevens bij de foodfoto’s worden opgehaald van de website waar de afbeelding vanaf gepind zijn. Pinterest.com werkt hierbij samen met websites, om zo de pins met zoveel mogelijk relevante informatie te verrijken, schrijft Bart van der Kooi van ClickQ op Frankwatching.com.

Pinterest.com is een sociaalnetwerkplatform die fungeert als digitaal prikbord. Gebruikers kunnen afbeeldingen plaatsen, het zogeheten pinnen, en afbeeldingen van anderen re-pinnen. Pinterest maakt de laatste tijd een sterke groei door qua aantal gebruikers en afbeeldingen. Foto’s van eten en drinken maken een belangrijk onderdeel uit van Pinterest.

Reageer op dit artikel