nieuws

Herman den Blijker en Robert Kranenborg samen op tv

Restaurant

Robert Kranenborg en Herman den Blijker krijgen een gezamenlijk tv programma bij RTL 4. De twee chefs gaan samen The Taste doen waarin Nederlandse kooktalenten het opnemen tegen Belgische collega’s. De naam zegt het al: alleen smaak telt.

Herman den Blijker en Robert Kranenborg samen op tv

Robert Kranenborg en Herman den Blijker zijn samen te zien in The Taste, een nieuwe kookstrijd op tv bij RTL 4. In de tv-show begeleiden de chefs een team van kooktalenten en gaan ze de strijd aan met twee Vlaamse collega’s.

De kandidaten van het programma worden door Den Blijker (53) en Kranenborg (62) uitsluitend geselecteerd op de smaak van de gerechten die ze bereiden. De schotels worden dan ook blind geproefd. Op deze manier worden ook de topkoks op de proef gesteld.

De Nederlandse kok strijden tegen teams van de Vlamingen Gerd de Mangeleer van driesterrenrestaurant Hertog Jan en Wout Bru van Chez Bru.

The Taste is gebaseerd op een Amerikaans idee dat eerder dit jaar voor het eerste op de Amerikaanse tv te zien was bij ABC. Nigella Lawson was hier een van de juryleden.

Reageer op dit artikel