nieuws

Herman den Blijker gezicht van North Sea Kitchen

Restaurant

Herman den Blijker verleent zijn medewerking aan North Sea Kitchen. Tijdens dit nieuwe culinaire evenement, dat onderdeel is van de Delta Lloyd North Sea Regatta in Scheveningen van 17 tot en met 20 mei, bereidt de tv-kok patatjes stoofvlees, kroketten en bitterballen.

Herman den Blijker gezicht van North Sea Kitchen

North Sea Kitchen is een nieuw culinair evenement, dat van 17 tot en met 20 mei plaatsvindt tijdens de Delta Lloyd North Sea Regatta op de Scheveningse kade. Het vindt plaats op de Hellingweg in de haven.

Naast tv-kok Herman den Blijker presenteren Asian Glories, Toko Oen, The Harbour Club, biologische keurslager Ruud de Ruijter, Wood Pizza, Wheely Good Food en It Rians Fishes zich culinair. Het evenement wordt geopend door Iens Boswijk van Iens.nl.

De Delta Lloyd North Sea Regatta is het grootste zeilevenement aan de Nederlandse kust. In vier dagen wordt door meer dan 2500 zeilers gestreden om de prijzen.

Reageer op dit artikel