nieuws

Herman den Blijker start met 751.000 kijkers

Restaurant

De eerste aflevering van Herrie in de Keuken is dinsdagavond 7 mei gezien door 751.000 televisiekijkers. Daarmee eindigt het programma van Herman den Blijker op plek 14 in de dag top 25, die wordt aangevoerd door het Journaal van 20.00 uur (1.635.000 kijkers).

Herman den Blijker start met 751.000 kijkers

 

Op RTL 4 startte dinsdag 7 mei het vierde seizoen van Herrie in de Keuken, één van de tv-programma’s van Herman den Blijker. Ook in deze editie helpt de Rotterdamse chef-kok noodlijdende restaurants om hun zaakjes weer op orde te krijgen.

De eerste aflevering trok 751.000 kijkers, goed voor de veertiende plaats in de dag top 25 van de Stichting KijkOnderzoek. Herrie in de Keuken wordt op dinsdagavond om 21.30 uur uitgezonden op RTL 4. De aflevering wordt de dag daarna om 14.05 uur herhaald.

Herman den Blijker is het culinaire gezicht van RTL. De chef-kok maakte de afgelopen jaren diverse programma’s voor de zender. Recent sprak hij voor de camera van MissetHoreca.nl openhartig over de kritieken die hij kreeg op Mijn Tent is Top, nadat enkele deelnemers de deuren moesten sluiten. Bekijk deze video hieronder.

Op RTL 4 startte dinsdag 7 mei het vierde seizoen van Herrie in de Keuken, één van de tv-programma’s van Herman den Blijker. Ook in deze editie helpt de Rotterdamse chef-kok noodlijdende restaurants om hun zaakjes weer op orde te krijgen.

De eerste aflevering trok 751.000 kijkers, goed voor de veertiende plaats in de dag top 25 van de Stichting KijkOnderzoek. Herrie in de Keuken wordt op dinsdagavond om 21.30 uur uitgezonden op RTL 4. De aflevering wordt de dag daarna om 14.05 uur herhaald.


Herman den Blijker is het culinaire gezicht van RTL. De chef-kok maakte de afgelopen jaren diverse programma’s voor de zender. Recent sprak hij voor de camera van MissetHoreca.nl openhartig over de kritieken die hij kreeg op Mijn Tent is Top, nadat enkele deelnemers de deuren moesten sluiten.

Reageer op dit artikel