nieuws

Inter Scaldes** krijgt nieuw interieur

Restaurant

Inter Scaldes in Kruiningen gaat het interieur vernieuwen. Voor de herinrichting hebben Jannis en Claudia Brevet zich laten inspireren door het Franse designersduo Patrick Jouin en Sanjit Manku, onder andere verantwoordelijk voor het nieuwe Mandarin Hotel in Parijs. ‘Het interieur van het tweesterrenrestaurant en de lounge krijgen een modernere inrichting’, aldus Claudia.

Inter Scaldes** krijgt nieuw interieur

De gast waant zich na de verbouwing volgens Claudia Brevet echt in een ander restaurant. ‘Het restaurant en de lounge worden moderner ingericht. Het huidige interieur doet nu zo’n negen jaar dienst. Na de brand hebben we die vernieuwing en verandering niet echt doorgevoerd, nu is het daarvoor tijd.’

Internationale designers

‘We zijn al heel lang bezig met het vinden van de juiste inrichting’, vervolgt Claudia. ‘Na lang beraad en verscheidene reizen naar Parijs hebben we ons laten inspireren door het bekende designersduo Patrick Jouin en Sanjit Manku. Zij hebben onder andere de inrichting gedaan van het nieuwe Mandarin Hotel in Parijs.’

Moderne kunst

Claudia Brevet spreekt van het juiste moment voor de herinrichting. ‘We zien de veranderingen ook om ons heen. We hebben veel moderne kunst hangen, daarmee willen we wat gaan doen, en we gaan wat meer naar de witte kant.’

Op dit moment wordt hard gewerkt aan de planning. Claudia: ‘Ik hoop snel wat meer te kunnen laten zien. We richten ons op het eind van het jaar, zo rond oktober als het aan ons ligt.’

Reageer op dit artikel